Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: با توجه به افزایشکیفیتمراقبت‌های پرستاری در جامعه مسئولان دانشکده‌های پرستاری باید به آموزش‌های نوین پرستاری بیشتر توجه کنند.

به گزارش خبرگزاریتسنیم از شیراز، محمد میرزابیگی بعدازظهر امروز در آئین نکوداشت مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار داشت: با توجه به افزایشکیفیتمراقبت‌های پرستاری در جامعه مسئولان دانشکده‌های پرستاری باید به آموزش‌های نوین پرستاری بیشتر توجه کنند تا مسئولیت‌پذیری در این زمینه ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار فارغ‌التحصیلان این رشته گفت: در حال حاضر 190 دانشکده پرستاری، 60 هزار دانشجو، 140 هزار فارغ‌التحصیل، 20 استاد تمام وقت و همچنین 14 هزار مدیر پرستاری در کشور وجود دارد و پرستارانپابه‌پای بهداشت و درمان، در امر مراقبت‌های درمانی فعالیت می‌کنند.

میرزابیگی افزود: پرستاران در رضایت‌مندی و ارائه خدمات درمانی به بیماران نقش محوری دارند و به همین منظور مسئولان دانشکده‌های پرستاری نسبت به اجرای این امر توجه بیشتری داشته باشند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت برآموزش بیشتر به کارشناسان پرستاری در دانشکده‌ها تاکید کرد و گفت: کارشناسی پرستاریدرب ورودی حرفه پرستاری است و اگراین پایه قوی شود فرهنگ پرستاری از بیمار در جامعه توسعه می‌یابد.

محبوبه ظریف کارفرد، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: پرستاران در کنار پزشکان نقش ارزنده‌ای در نجات و درمان بیماران دارند و به همین منظور تلاش آنان به صورت شبانه‌روزی است.

وی با تاکید بر پرستاری جامعه‌نگر افزود: در دانشگاه علوم پزشکی شیرازیک کارگروه برای پیش بردن مسئله هوم کر یا پرستاری در منزل به صورت علمی تشکیل شده است همچنین دانشگاه برای ایجاد یک کارگروه در وزارت بهداشت برای این موضوع، آمادگی کامل دارد.

به گزارش تسنیم در این مراسم رئیسپیشین دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س)و مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز تجلیل شد.

انتهای پیام/

R41382/P1377/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۱۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد

  شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

  عرشی گفت: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا