Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز دوشنبه در آیین افتتاح این دستگاه اظهار داشت: دستگاه فاکس آریا به عنوان پیشرفته ترین دستگاه آزمایشگاهی در زمینه سلول، شناسایی چرخه سلولی، میزان سلول ها را در تکثیر و تولید مثل، مشخص می کند و در جداسازی سلول های بنیادی، بسیار کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید بصیر هاشمی با اشاره به اینکه بیش از 30 میلیارد ریال برای خرید این دستگاه هزینه شده است، گفت: از این دستگاه تنها 2 نمونه در کشور وجود دارد اما این دستگاه که امروز در دانشکده پزشکی شیراز راه اندازی شده، پیشرفته تر است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: همچنین پیگیری های لازم برای راه اندازی یک دستگاه با قابلیت انجام کارهای آزمایشگاهی در زمینه ژنتیک و ژن انسانی در حال انجام است که در آینده به بهره برداری خواهد رسید.
هاشمی ادامه داد: دستگاه 'NMR' نیز از دیگر تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که در حال حاضر این دانشگاه از آن استفاده می کند.
وی، آزمایشگاه مرکزی دانشکده پزشکی را پایه تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شیراز معرفی کرد و گفت: آزمایشگاه مرکزی، آزمایشگاه جامع، آزمایشگاه حیوانات، برج پژوهشی محمد رسول الله(ص) و مراکز تحقیقات، مراکزی هستند که زیرساخت پژوهشی این دانشگاه را فراهم می کند.
رئیس دانشکده پزشکی شیراز نیز در این آیین گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر، چند بخش آموزشی و پژوهشی در این دانشکده به بهره برداری رسید.
محمدباقر خسروی، انجام فعالیت های عمرانی از جمله تعمیر و بازسازی فضاهای آموزشی و پژوهشی و همچنین تجهیز دانشکده پزشکی شیراز را بسیار با اهمیت دانست و بیان داشت: به همت مسئولان و معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از سال 95 تا کنون، در این دانشکده امکانات و فضایی فراهم شده است تا به ارتقای آموزش و پژوهش و تحقق اهداف دانشگاه کمک کند.
6113 /6118
خبرنگار: نیکنام خشنودی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری