Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شانزدهمین نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راه اندازی پنج رشته درخواست شده از سوی دانشکده های علوم پزشکی شیراز و کلان منطقه پنج و همچنین یک گروه آموزشی درون دانشگاهی در شیراز، به تصویب رسید.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز پنجشنبه در این نشست بر اهمیت نقش شورا و ضرورت راه اندازی رشته‌هایی که موجب ارتقای دانشگاه شود تاکید کرد و رشته های درخواست شده از سوی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه های کلان منطقه پنج را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی بهادر با تاکید بر تلاش مسوولان دانشگاه برای ارتقای سطح علمی با توجه به ظرفیت های موجود، افزود: مسوولان دانشگاه باید با توجه به آینده نگری و نیاز جامعه، در راستای سلامت مردم تلاش کنند.

 راه اندازی گروه آموزشی درون دانشگاهی رشته «علوم بیومدیکال مقایسه ای» برای نخستین بار در کشور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در نشست این شورا  با بیان اینکه رشته «علوم بیومدیکال مقایسه ای» در کشورهای اطراف ما و خاورمیانه وجود ندارد و تنها در دانشگاه های معتبر جهان و در اروپا و آمریکا تدریس می شود، گفت: برای نخستین بار در سطح کشور، راه اندازی گروه آموزشی درون دانشگاهی «علوم بیومدیکال مقایسه ای» از سوی دانشکده علوم و فناوری‌های نوین درخواست شد که به تصویب شورای دانشگاه رسید.

دکتر مصباح شمس در این نشست درباره راه های تقویت آموزش و پژوهش و همچنین بررسی چالش هایی پیرامون موضوعات مطرح شده، توضیحاتی ارائه داد.

وی از موافقت با راه اندازی ۵ رشته درخواست شده از سوی دانشکده های علوم پزشکی شیراز و کلان منطقه ۵ از سوی شورای دانشگاه خبر داد و افزود: بررسی و تصمیم گیری در مورد راه اندازی مقاطع مختلف رشته‌های درخواست شده از سوی دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه های کلان منطقه پنج، توسط شورای دانشگاه انجام شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد : از رشته های ارجاع شده به شورای دانشگاه، رشته «کنترل دارو و فرآورده های آرایشی بهداشتی» در مقطع دکتری تخصصی (.PH.D) درخواست شده از سوی دانشکده داروسازی بود که با بیشترین رای به تصویب رسید.

دکتر شمس اضافه کرد: از دیگر مصوبات  این نشست، رشته «گفتار درمانی» مقطع کارشناسی ارشد، درخواست شده از سوی دانشکده علوم توانبخشی، رشته «بهداشت محیط »مقطع کارشناسی ناپیوسته و پیوسته، درخواست شده از سوی مرکز آموزش عالی ممسنی و رشته «کتابداری مجازی» مقطع کارشناسی ارشد، درخواست شده از سوی دانشکده مجازی بود.

او ادامه داد: «سالمند شناسی» در مقطع دکتری تخصصی (.PH.D)، درخواست شده از سوی دانشکده بهداشت از دیگر رشته های ارجاع شده به شورای دانشگاه بود که با بیشترین رای برای راه اندازی آن ها، موافقت شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز: رشته «علوم بیومدیکال مقایسه ای» در کشورهای اطراف ما و خاورمیانه وجود ندارد و تنها در دانشگاه های معتبر جهان و در اروپا و آمریکا تدریس می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین درباره رشته علوم بیومدیکال مقایسه ای اضافه کرد : پژوهشگران علوم پایه و بالینی که جهت مطالعات خود از مدل‌های درون تنی استفاده می‌کنند، به متخصصینی نیازمندند که به طور مقایسه‌ای قادر به ارزیابی و تفسیر نتایج حاصله و تعمیم آنها به انسان باشند. فارغ التحصیلان رشته علوم بیومدیکال مقایسه‌ای Comparative Biomedical Sciences)) عهده دار طراحی و انجام تحقیقات تجربی پزشکی بر مبنای مدل‌های زنده آزمایشگاهی هستند.

دکتر شمس افزود: تسهیل تجاری سازی داروهای گیاهی، شیمیایی، و محصولات بیولوژیک، توسعه روش‌های نوین جراحی، مطالعه بیماری‌های نوپدید و بازپدید در انسان، تولید حیوانات ترانسژنیک و کایمرها (مدل‌های انسان- حیوان) از رسالت های دانش آموختگان این رشته محسوب می شود.

به گفته وی مراکز تحقیقاتی و گروه‌های آموزشی در تمامی وزارتخانه های ذیربط، شرکت‌های دانش بنیان، کارخانه‌های داروسازی، موسسات واکسن سازی، بخش های تحقیقاتی مرتبط با تهدیدات زیست-پزشکی در حوزه پدافند غیر عامل و مراکزی که به امر پژوهش و آموزش در حوزه پزشکی مقایسه‌ای و تجربی اشتغال دارند، نیازمند دانش آموختگان این رشته خواهند بود.

۶۱۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم پزشکی بهداشت و درمان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی