Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان از طراحی نرم‌افزار های مقابله با بیماری کووید ۱۹ توسط پژوهشگران این دانشکده خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، سارا مبارک امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: اپلیکیشن بازی جدی مبتنی بر موبایل برای پیشگیری از کووید19، نرم‌افزار آموزش مجازی مبتنی بر موبایل، داشبورد مدیریتی بیماری کووید19 مبتنی بر موبایل و نرم‌افزار نظارت بر مراکز مراقبتی بهداشتی مبتنی بر موبایل؛ موارد یاد شده را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: دو مورد از این نرم‌افزارها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز طراحی شد و  هر چهار نرم‌افزار در همایش بین‌المللی موبایل هلث اسفند ماه شیراز  پذیرفته و مقالات آن مورد پذیرش مجله قرار گرفت.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: نرم‌افزارها کاملا کاربردی و در راستای مرتفع کردن نیاز دانشگاه طراحی شده است.

مبارک در پایان بیان کرد: نرم‌افزار نظارت بر مراکز مراقبت بهداشتی برای اجرا در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور مشاور و مدیران ارشد آن مجموعه مورد بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نرم افزار وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز پژوهشگران دانشکده علوم پزشکی آبادان کرونا ویروس کووید 19 وزارت بهداشت اقلیم کردستان عراق مبتنی بر موبایل علوم پزشکی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا