Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی لارستان، یکی از ویژگی های ممتاز این شهرستان را بهره مندی از وجود خیرین فعال در حوزه سلامت دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر «سید وحید حسینی» در این آئین که صبح امروز، هشتم اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع)، شرکت در این نشست و حضور در جمع مردم این شهرستان را کلاس درسی عنوان کرد که راهگشا و آموزنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
او ضمن ابراز علاقه مندی به مردم لارستان، این شهرستان را مرکز علم، فقاهت و مجاهدت خواند که اساتید بزرگی را به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز تقدیم کرده است. دکتر سید وحید حسینی در بخش دیگری از صحبت های خود به پیشینه این شهرستان در حوزه مشارکت خیرین سلامت اشاره کرد که موجب نام آوری در سطح کشور و در مجموعه وزارت بهداشت شده است و افزود: خداوند برکت و نعمتی را به خیرین سلامت اعطا کرده که توان خود را در زمینه رفع حیاتی ترین نیاز مردم به کار گیرند و در این زمینه از آنان می خواهیم این مشارکت ها بر اساس نیازسنجی دانشکده باشد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشارکت خیرین در زمینه ماندگاری بیشتر پزشکان و متخصصان را از جمله اولویت هایی خواند که در حال حاضر در این شهرستان نیاز است مورد توجه قرار گیرد. او همچنین با تجلیل از شهدای بزرگ انقلاب اسلامی و به ویژه شهید خرازی که امروز سالروز شهادت اوست، بر سرمشق گیری از این شهدا و پاسداشت خون آنان در مسیر خدمت به مردم تاکید کرد. مسوول ارشد حوزه سلامت فارس در ادامه با بیان اینکه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه به صورت مستقل اداره می شوند، نسبت به حمایت مجموعه علوم پزشکی شیراز از پیشبرد اهداف سازنده و ارتقای کیفی خدمات در دیگر مراکز علمی و دانشگاهی اعلام آمادگی کرد. دکتر حسینی اظهار کرد: از جمله زمینه های پیشنهادی برای توسعه علمی در دو دانشکده علوم پزشکی لارستان و گراش، پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی و دندانپزشکی، به صورت مشترک است که دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در صورت اجرایی شدن از این اقدام حمایت می کند. او لارستان را از بهترین نقاط استان در زمینه خدمات تخصصی درمانی برشمرد و ابراز امیدواری کرد شاهد توسعه این امر با مشارکت خیرین سلامت باشیم. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز خود را سرباز و در خدمت مردم استان معرفی کرد که تا حد توان و در حیطه اختیارات می کوشد تا خدمات حوزه سلامت با کیفیت بیشتر و با هدف رفع نیازهای مردم ارائه شود. دکتر سید وحید حسینی با قدردانی از تلاش های دکتر «رضایی» در مدت تصدی مسوولیت ریاست این دانشکده که با بحران کرونا و دشواری های این ایام نیز همراه بود، برای دکتر «سلمان پور» در پذیرش این مسوولیت آرزوی موفقیت کرده و گفت: امید است با تلاش ریاست جدید دانشکده، شاهد تحقق اهداف بلند نظام و نیت های بلند خیرین سلامت منطقه در مسیر توسعه سلامت لارستان باشیم. انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا حضرت امام دانشگاه علوم پزشکی سلامت وزارت بهداشت علوم پزشکی انقلاب اسلامی توسعه علمی دانشجو فارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خیرین سلامت حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی انتشار اخباری درباره انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

بر این اساس شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده برای تحقق اهداف مذکور تشکیل شده و برخی از کارکرد‌های مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استاندارد‌های دانشگاه تهران
• تعیین راهبرد‌ها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست‌بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظر‌های سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگو‌های علمی و نهاد‌های پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکار‌ها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکار‌های عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که رئیس دانشگاه تهران آنها را منصوب کرده است یا خواهد کرد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران برای ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیئت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال