Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید وحید حسینی در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، که در دانشکده داروسازی شیراز برگزار شد، اعضای هیات علمی دانشگاه را از سرمایه‌های اصلی دانشگاه معرفی کرد و فعالیت‌های شاخص علمی، پژوهشی و فرهنگی اساتید دانشگاه را موجب افتخار مجموعه سلامت دانست.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس گفت: رتبه نخست اثرگذاری پژوهش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده است و تلاش اساتید و پژوهشگران دانشگاه در کسب این رتبه قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسینی با تاکید بر تلاش برای گسترش و توسعه شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت در حوزه بین الملل این دانشکده و همچنین توسعه مراکز رشد، بر اهمیت اولویت بخشیدن به این محور‌ها در حوزه آموزش و پژوهش دانشکده‌های زیر مجموعه دانشگاه نیز تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جمله توانمندی‌های دانشکده داروسازی به فعالیت‌های کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشکده اشاره کرد و اقدامات انجام شده را بسیار ارزشمند خواند.

دیگر اعضای هیات رییسه دانشگاه نیز در این نشست هم اندیشی، پیرامون راهکار‌های ارتقای وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشکده داروسازی شیراز به تبادل نظر پرداختند.

رئیس دانشکده داروسازی شیراز نیز در این نشست درباره تاریخچه راه اندازی این دانشکده در شیراز گفت: دانشکده داروسازی شیراز در سال ۱۳۶۸ در شورای انقلاب فرهنگی تصویب و از سال تحصیلی ۱۳۶۹ آغاز به فعالیت و پذیرش دانشجو کرد.

او گفت: در حال حاضر ۳۷ عضو هیات علمی در ۹ گروه آموزشی، در دانشکده داروسازی مشغول به فعالیت آموزشی و پژوهشی هستند.

دکتر امیر آزادی در این نشست به بررسی توانمندی ها، چالش‌ها و راهکار‌های پیشنهادی درباره نیاز‌های دانشکده داروسازی پرداخت و از فعالیت دو مرکز رشد، پنج مرکز تحقیقات و یک آزمایشگاه مرجع غذا و دارو در این مجموعه خبر داد که در زمینی به مساحت ۷ هکتار واقع شده است.

او با اشاره به اینکه رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی مربوط به دکتر یونس قاسمی از اساتید دانشکده داروسازی شیراز است، گفت: دانشکده داروسازی شیراز علیرغم سابقه کمتر در مقایسه با بسیاری از دانشکده‌های داروسازی مطرح کشور دارای رتبه پنجم شاخص‌های پژوهشی است و جایگاه آن در ۲ سال گذشته ۲ رتبه ارتقا داشته است.

دکتر آزادی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از اعضای هیات علمی این دانشکده، در شرکت‌های دانش بنیان فعالیت دارند، از مشارکت جامعه علمی این دانشکده در حوزه تولیدات دانش بنیان حوزه سلامت خبر داد.

او گفت: دوران کرونا نه تنها موجب کندی عرصه‌های آموزشی در این مجموعه نشد، بلکه با برنامه ریزی‌های انجام شده در کنار استمرار آموزش در عرصه و ارائه خدمات شبانه روزی در داروخانه‌های آموزشی، فرصتی تاثیرگذار برای ارتقا و رشد دانشجویان داروسازی در ارایه خدمات فناورانه فراهم آمد.

رئیس دانشکده داروسازی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون، بیش از ۴۵۰ هزار لیتر مایع ضدعفونی کننده دست در این دانشکده تولید و در مراکز بهداشت و درمان استان استفاده شده و این روند، مسیر جدیدی در آموزش تولید و فناوری و مشارکت دانشجویی را در ارائه خدمات سلامت محور در پی داشته است.

معاونان آموزشی، پژوهشی و پشتیبانی دانشکده داروسازی نیز در این نشست اولویت‌های این مرکز آموزشی را در حوزه‌های مختلف، با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در میان گذاشتند.

بازدید از مرکز ساخت محلول ضدعفونی کننده دست و کلاس‌های آموزشی دانشکده داروسازی شیراز، از دیگر بخش‌های برنامه امروز رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دانشکده داروسازی بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی پژوهش دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده داروسازی شیراز اعضای هیات هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد